Wijzigingen basisverzekering

U vindt hier samenvattingen van wijzigingen voor de IZZ Basisverzekeringen Natura en Restitutie. Heeft u zorg nodig? Lees dan eerst de voorwaarden van uw verzekering.

Uitgelichte wijzigingen

U vindt hier enkele wijzigingen uitgelichte wijzigingen. U ziet de situatie van 2020 en 2021 onder elkaar. De rest van de wijzigingen vindt u verderop op de pagina. Heeft u de Bewuzt basisverzekering? Bekijk dan hier de wijzigingen Bewuzt.
Regel het makkelijk zelf in Mijn IZZ Zorgverzekering
Regel het gemakkelijk zelf
Uw polis bekijken? Iets wijzigen in uw zorgverzekering? U regelt het allemaal zelf in Mijn IZZ Zorgverzekering. Waar en wanneer u maar wilt. 
Meer wijzigingen in de basisverzekering
Zorgkaart Nederland - Geef uw mening over de zorg
Kinderen gratis meeverzekerd
Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd. En heeft u ook een aanvullende verzekering? Dan hebben de kinderen die ook gratis. 
U hoeft niets te doen
Bent u tevreden met uw verzekering? Dan hoeft u niets te doen. Uw verzekering voor 2021 gaat vanzelf in op 1 januari. Wilt u toch iets wijzigen. Regel het makkelijk in Mijn IZZ Zorgverzekering. 
Vergoedingen 2021
Bent u benieuwd naar wat wij vergoeden in het nieuwe jaar? Bekijk dan alle vergoedingen voor 2021.
Voorwaarden 2021

Heeft u zorg nodig? Dan raden wij u aan de voorwaarden van uw verzekering door te nemen. Lees ze online of print ze uit. Net wat u prettig vindt.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren