Nieuwe medewerkers

Collectieve zorgverzekering voor nieuwe medewerkers

Wist u dat uw nieuwe medewerkers vaak gelijk al kunnen overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ? Om hen hierop te wijzen hebben wij verschillende communicatiematerialen (ansichtkaart, flyer en intranetbericht) voor u ontwikkeld. Hoeft u dat zelf ook niet meer te doen, wel zo makkelijk! Wij delen deze graag met u. Ook leggen we u uit hoe het zit met de mogelijkheid om over te stappen voor nieuwe medewerkers.

Wanneer kunnen nieuwe medewerkers overstappen?

Als uw medewerker nieuw in dienst is, kunnen er 3 situaties op hem van toepassing zijn.

  1. Medewerker is nu ergens anders collectief verzekerd. De medewerker kan binnen 30 dagen overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ.
  2. Medewerker is nu ergens anders individueel verzekerd. De medewerker kan aan het einde van het jaar overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. 
  3. Medewerker is al verzekerd bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Is de medewerker al verzekerd bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ, maar via een andere collectiviteit? Dan kan de medewerker direct overstappen naar de nieuwe collectiviteit.

Communicatiematerialen voor uw medewerkers

Hieronder ziet u 3 verschillende communicatiematerialen die u met uw medewerkers kunt delen. 

Ansichtkaart
Wilt u gebruik maken van deze ansichtkaart op A5-formaat? Neem dan contact met ons op en laat weten hoeveel kaarten u nodig hebt. U ontvangt dan op korte termijn de gedrukte exemplaren van ons.
Flyer
Deze flyer bevat alle informatie die uw medewerker nodig heeft over de mogelijkheden van de IZZ Zorgverzekering door VGZ. De flyer is beschikbaar in zowel een online als offline variant.
E-mail- / intranetbericht
Dit communicatiemiddel bevat een word-document met tekst en een afbeelding. U kunt dit zowel gebruiken voor een intranetbericht als bijvoorbeeld een e-mail.