Communicatiemiddelen

Op deze pagina vindt u informatie om uw medewerkers goed te informeren. Ook als u een nieuwe medewerker in dienst heeft. Zij kunnen mogelijk gedurende het jaar zelfs overstappen en direct profiteren van onze voordelen! Ook download u hier de communicatiematerialen van het Gezond Leven platform.

Wij helpen u graag met deze communicatiemiddelen. Kosteloos te downloaden. U kunt deze dan zelf printen of digitaal verspreiden. Liever gedrukte materialen ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Accountbeheer via e-mail of bel 088 - 13 13 560.

Downloaden documenten

Wilt u graag onze communicatiemiddelen gebruiken? U vindt deze hier. Van intranet- en social berichten tot e-mail en flyer/poster. 


Aanmeld- en wijzigingsformulieren

Events op de werkvloer

U kunt ook events op de werkvloer inzetten, bijvoorbeeld een mindfulness VR-experience of een massagestoel. Bekijk de events  op de werkvloer. Interesse? Neem dan contact op met uw accountmanager?

Praktische informatie 2020

Wat per 1 januari 2020 verandert in de IZZ Zorgverzekering door VGZ staat op de pagina wijzigingen 2020. Of bekijk de voorwaarden en reglementen voor 2020.

Reglement collectieve ziektekostenregeling 2020

Hier vindt u het reglement Collectieve ziektekostenregeling 2020.

Communicatiemiddelen Gezond Leven platform

Wilt u uw medewerkers stimuleren om gezonder te leven? Download deze communicatiemiddelen. 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord