Digibord - digitaal incassoborderel

Uw digitale incassoborderel kunt u raadplegen via Digibord. U ontvangt het incassoborderel maandelijks via Mijn IZZ Zorgverzekering.

Wat kunt u met Digibord?

Digibord vergemakkelijkt uw administratie, het vereenvoudigt uw controle en het maakt het mogelijk om sneller gegevens met uw salarisproductie te vergelijken. Hierdoor boekt u met het gebruik van Digibord tijdswinst. Er zijn verschillende mogelijkheden in Digibord:

  • U kunt selecteren op onder andere naam, geboortedatum, leeftijd en medewerkersnummer
  • U krijgt een compleet overzicht van de verzekeringsopbouw (per gezin of per verzekerde)
  • U kunt premies opvragen per component of totaal
  • Data uit Digibord kunt u naar Excel exporteren
  • U kunt gegevens filteren
  • Premies zijn per maand of cumulatief op te vragen

Download Digibord voor Windows

Bent u nog niet in het bezit van Digibord of wilt u het programma opnieuw installeren? Download Digibord voor Windows. Let op: u downloadt een zip-bestand. Kunt u dit niet openen? Installeer dan eerst het programma Winzip op uw computer.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Digibord? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op met onze helpdesk. E-mail naar mijnizzzorgverzekering@vgzvoordezorg.nl. Wij helpen u graag.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord