Videobellen voor werkgevers

Soms is het fijn om elkaar even te zien. Dat hangt af van het onderwerp, maar ook van uw eigen voorkeur. Elkaar zien is persoonlijker. Dat kan voor vragen over een collectiviteit of een gesprek over bijvoorbeeld vitale medewerkers.

Zo werkt het

Tot voor kort belde u of uw zakelijk adviseur kwam bij u langs. Nu kunt u op een toegankelijke manier zelf een online gesprek inplannen.

 1. Afspraak maken wanneer het u uitkomt

  Op deze pagina maakt u een afspraak met een zakelijk adviseur van VGZ. U kiest zelf een geschikt moment.
 2. Bevestiging per mail 

  U krijgt een bevestiging op uw e-mailadres. Hierin staat de link naar het videogesprek.
 3. De afspraak in uw agenda

  U kunt de afspraak met één klik in uw agenda zetten (Outlook/ iCal of Google Calendar).
 4. De meeting starten

  Klik op de link in de e-mail. Tip voor het beste resultaat, gebruik één van de volgende browsers: Google Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge 83+
 5. Veilige verbinding

  Via een videoverbinding komt u in het gesprek. Het kan zijn dat u eerst nog even in een digitale wachtruimte komt. Dat is nooit langer dan 5 minuten.
 6. Benut alle mogelijkheden

  Met videobellen kunnen we eenvoudig presentaties en documenten delen. Laat ons vooraf weten waar u het over wilt hebben, dan bereiden wij ons voor!
 7. Help ons door uw mening te geven

  Wij erg benieuwd naar uw mening. Wat vond u fijn? Of wat kunnen we beter doen? Aan het einde van het gesprek kunt u ons feedback geven over hoe u het videobellen heeft ervaren.

Direct een afspraak maken

Heeft u behoefte aan meer informatie over een collectiviteit voor uw organisatie? Of over het gezond en vitaal houden van uw medewerkers? Dan kunt u vandaag nog een videobelafspraak maken. Het gesprek duurt gemiddeld een half uur.

Zo zit het met uw veiligheid en privacy

Videobellen is nieuw. Misschien heeft u twijfels. Is het wel veilig? En hoe zit het met mijn privacy? Maakt u zich geen zorgen: het videogesprek verloopt via een beveiligde online omgeving. Onze zakelijke adviseurs zijn opgeleid om op de juiste manier met gevoelige informatie om te gaan.