Veelgestelde vragen over IZZ Zorgverzekering in een nieuw jasje

Eerder hebben we u geïnformeerd over het nieuwe logo van uw IZZ Zorgverzekering. Dat probeerden we samen met IZZ zo duidelijk mogelijk te doen. Toch merken we dat er nog vragen zijn bij u. We gaan hier graag op in.

Waarom communiceren jullie zo veel over een logowijziging?

IZZ en VGZ voor de Zorg willen u zo goed mogelijk informeren over uw IZZ Zorgverzekering. U moet op zijn minst de post van ons herkennen. Dus met het nieuwe logo en onze naam erop: de IZZ Zorgverzekering uitgevoerd door VGZ voor de Zorg. We kozen ervoor dit op meerdere momenten naar buiten te brengen. Zo is de kans groot dat u en zo veel mogelijk andere verzekerden deze belangrijke boodschap zien.

Blijft de IZZ Zorgverzekering wel bestaan?

Jazeker. We hebben alleen maar zichtbaar gemaakt wie al meer dan 40 jaar achter uw zorgverzekering zitten. Dat zijn en blijven IZZ en VGZ voor de Zorg. De zorgverzekering die we aanbieden is nog steeds de IZZ Zorgverzekering.

Mijn verzekering heet IZZ Zorgverzekering, maar VGZ voor de Zorg is de uitvoerder. Hoe zit het nou?

Uw zorgverzekering blijft gewoon de IZZ Zorgverzekering heten. Alleen ziet u in het nieuwe logo voor het eerst de naam terug van de uitvoerder: VGZ voor de Zorg. De inhoud van de IZZ Zorgverzekering blijft helemaal zoals het was.

Op welke website moet ik nu inloggen om nota’s te declareren?

  • De zorgverzekeringszaken regelt u via de website waar u nu bent: www.vgzvoordezorg.nl/izz. Hier kunt u declareren.
  • IZZ is het ledencollectief van mensen in de zorg. Hierover leest u op www.izz.nl. Ook via deze website vindt u een knop om te declareren. Dan komt u weer uit op www.vgzvoordezorg.nl/izz.