Adres wijzigen

Gaat u verhuizen of bent u net verhuisd? Geef uw adreswijziging altijd door aan uw gemeente. Wij ontvangen de wijziging van uw adres dan automatisch. U hoeft hiervoor dus niets te doen. 

Uw nieuwe adres binnen 7 werkdagen zichtbaar in Mijn IZZ Zorgverzekering

Wij krijgen uw nieuwe adres van uw gemeente door en passen uw gegevens direct aan. Dat is wel zo makkelijk. Binnen 7 werkdagen ziet u in Mijn IZZ Zorgverzekering uw nieuwe adres juist.

Verhuizen naar het buitenland

Als u verhuist naar het buitenland gelden er speciale regels voor uw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op onze pagina Wonen, werken of studeren in het buitenland.

Vind eenvoudig een nieuwe tandarts of huisarts

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts of huisarts? Vul in de Zorgzoeker uw nieuwe postcode in en vind tandartsen en huisartsen bij u in de buurt.

Liever persoonlijk advies?

Onze zorgadviseurs helpen u graag bij het vinden van een nieuwe tandarts of huisarts. Bel 088 - 131 16 12. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord