Wijziging doorgeven

In Mijn IZZ Zorgverzekering kunt u zelf een aantal gegevens wijzigen. Sommige wijzigingen hoeft u niet aan ons door te geven. 

Wijzig uw gegevens in Mijn IZZ Zorgverzekering

  • Uw e-mailadres en telefoonnummer
  • Uw rekeningnummer
  • Uw betaalwijze
  • Hoe u brieven van ons wilt ontvangen, per post of digitaal
  • Uw zorgverzekering (tot en met 31 januari)
  • Uw eigen risico (tot en met 31 januari)
  • Gezinslid bijschrijven

Een adreswijziging voor uw zorgverzekering hoeft u niet aan ons door te geven

Voor de IZZ Zorgverzekering hoeft u uw adreswijziging niet door te geven. Dit nemen wij automatisch over van uw gemeente.

Ontvangt u het magazine de Zorg? Geef dan wel uw adreswijziging door aan Stichting IZZ via www.izz.nl/wijzigen.

Verandert uw gezinssituatie? Doe een verzekeringscheck!

Wijzigt er iets in uw gezinssituatie? Verwacht u gezinsuitbreiding of gaat u uit elkaar? Dan is de kans groot dat uw wensen over uw zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met u. Zo sluit uw verzekering goed aan bij uw nieuwe situatie.

Bel 088 - 131 16 54

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. U betaalt uw gebruikelijke belkosten.

Trouwen of scheiden

Wijziging in persoonsgegevens bij trouwen of scheiden? Geef de wijziging altijd door aan uw gemeente. Uw gemeente stuurt de wijziging naar ons. Wij verwerken de wijziging dan voor u. De aanpassingen verschijnen vanzelf in Mijn IZZ Zorgverzekering. 

Kind of partner toevoegen

Verwacht u gezinsuitbreiding? Of wilt u uw partner toevoegen op uw polis? Dat kunt u eenvoudig zelf doen in Mijn IZZ Zorgverzekering.

Overlijden

Een naaste overleden? Sterkte! In deze moeilijke tijd helpen we u graag met het beëindigen van de zorgverzekering. Of het wijzigen van de polis.

Uit dienst

Bent u via uw werkgever bij ons verzekerd? En gaat u uit dienst? Dan kan dit gevolgen hebben voor uw zorgverzekering. Bekijk wat dat voor u betekent.

Samenwonen

Gaat u samenwonen? Misschien is het voordelig om samen op één polis te staan. Zo profiteert u eventueel allebei van collectieve korting! U regelt dit in Mijn IZZ Zorgverzekering.

Nieuwe huisarts of tandarts

Zoekt u vanwege uw verhuizing een nieuwe huisarts en tandarts in de buurt? Dat kan in eenvoudig in Vergelijk en Kies. 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord