Zorgpas

Als verzekerde ontvangt u uw zorgpas automatisch thuis. Maar deze vindt u ook in de IZZ Zorgverzekering app.  

IZZ Zorgverzekering app downloaden

Heeft u nog geen IZZ Zorgverzekering app op uw telefoon? Download deze dan heel eenvoudig in de Apple App Store of de Google Play Store.

Deze gegevens staan op uw zorgpas

Op uw zorgpas staan uw burgerservicenummer (BSN) en uw klantnummer. Deze gegevens heeft uw zorgverlener nodig om declaraties te kunnen sturen.

Europese zorgpas (EHIC)

Op de achterkant van de zorgpas vindt u uw EHIC-pas (Europese zorgpas). Hiermee bent u in de meeste Europese landen verzekerd van medisch noodzakelijke hulp. De EHIC vindt u ook in de IZZ Zorgverzekering app.

Goed om te weten: sommige zorgverleners in het buitenland accepteren geen digitale EHIC. Ze zullen dan vragen om een fysiek pasje. Neem uw zorgpas dus altijd mee naar het buitenland.

Veelgestelde vragen

  • Ik ben mijn zorgpas kwijt. Wat moet ik doen?

    Uw zorgpas staat ook in de IZZ Zorgverzekering app. Liever thuis een nieuwe pas ontvangen? Vraag dan heel eenvoudig een nieuwe zorgpas met EHIC aan via Mijn IZZ Zorgverzekering of de IZZ Zorgverzekering app. Het pasje kunt u ook telefonisch aanvragen, direct in ons keuzemenu. U ontvangt uw nieuwe zorgpas dan binnen 10 dagen gratis thuis. 

  • Ik heb een zorgpas gevonden. Wat moet ik doen?

    U kunt de pas vernietigen. De persoon om wie het gaat zal zelf een nieuwe zorgpas aanvragen.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord