Welkom bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ

Welkom bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ!

Nieuwe baan in de zorg? Sluit je dan aan bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ, de zorgverzekering van mensen in de zorg. Normaal gesproken kun je alleen per 1 januari van een nieuw kalenderjaar overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. In sommige situaties kun je dat al eerder in een jaar doen. Dan profiteer je direct van de voordelen. Lees hieronder hoe overstappen werkt in verschillende situaties.

Al meer dan 440.000 andere verzekerden gingen je voor!

Situatie 1

Ik heb al een IZZ Zorgverzekering door VGZ

Geef in Mijn IZZ Zorgverzekering je nieuwe werkgever door. De wijziging gaat in per datum van in dienst treding.

Situatie 2

Ik ben nu bij een andere verzekeraar collectief verzekerd

Sluit je nieuwe baan direct aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen nadat je bent gestart bij je nieuwe werkgever overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Is deze termijn verstreken of sluit je nieuwe baan niet direct aan? Dan kun je per 1 januari overstappen. Wij zeggen als je wilt, automatisch je huidige zorgverzekering voor je op.

Situatie 3

Ik ben nu bij een andere verzekeraar individueel verzekerd

Je kunt per 1 januari overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Als je voor 1 januari naar ons overstapt, hoef je alleen je zorgverzekering bij ons af te sluiten. Wij zeggen als je wilt, automatisch je huidige zorgverzekering voor je op.

Voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ

  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en mindfulness
  • Alles makkelijk regelen via de IZZ Zorgverzekering app
  • Maximaal 10% collectiviteitskorting, ook voor andere gezinsleden
  • Je werkgever betaalt vaak mee
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord