Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Welkom bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ!

Stap gelijk over naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan in de zorg jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij de IZZ Zorgverzekering door VGZ. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet overstappen? Meld je dan aan voor de overstapwekker. En ontvang een seintje als de premie voor volgend jaar bekend is én je de overstap kunt maken. Bekijk hieronder welke situatie voor jou geldt.

Voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ
  • Ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en mindfulness
  • 5% collectiviteitskorting voor jou en je gezin
  • Gratis Gezond Leven platform met apps, workshops en extra's
  • Alles makkelijk regelen via de IZZ Zorgverzekering app

1. Ik heb al een IZZ Zorgverzekering door VGZ

Je kunt direct overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. En gebruik maken van de collectieve voordelen via je nieuwe werkgever. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn IZZ Zorgverzekering.

2. Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd

Sluit je nieuwe baan aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk!

3. Ik ben nu ergens anders individueel verzekerd

Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Wil je een mailtje ontvangen als de premie bekend is en je kunt overstappen? Zet dan de overstapwekker.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord