Uw zorgverzekering voor 2022

Ook in 2022 zijn wij er graag voor u. En bent u verzekerd van goede zorg. Wij hebben de belangrijkste informatie over uw zorgverzekering hieronder op een rij gezet.

Icoon veranderingen in 2022  Wat verandert er voor mij in 2022

Bent u benieuwd wat er volgend jaar verandert in uw zorgverzekering? Bekijk dan het overzicht met de aanpassingen. Staat een zorgsoort niet in het overzicht? Dan is hierin niets veranderd. U ontvangt dezelfde vergoeding als in 2021. 

Snel een vergoeding in 2021 en 2022 bekijken

Kies de gewenste vergoeding en u ziet wat u dit jaar en volgend jaar vergoed krijgt bij VGZ. Zo weet u gelijk of er iets voor u verandert.

Heeft mijn zorgverlener een contract?

Wilt u weten of uw zorgverlener volgend jaar een contract heeft met VGZ? Zoek uw zorgverlener en ontdek of uw zorg wordt vergoed.

Icoon mijn zorgverzekering  Mijn zorgverzekering in 2022

Icoon mijn premie en eigen risico

Mijn premie en eigen risico

Bekijk uw premie en eigen risico voor 2022 in Mijn IZZ Zorgverzekering. Daar kunt u ook de hoogte van uw eigen risico aanpassen. Of aanvragen om deze gespreid te betalen.

Icoon zorgverzekering vergelijken

Mijn zorgverzekering vergelijken

Twijfelt u of uw huidige pakket nog bij u past? In Mijn IZZ Zorgverzekering kunt u pakketten vergelijken. Zo kiest u het pakket dat het beste aansluit bij uw zorgbehoeften.

Icoon zorgverzekering aanpassen

Mijn zorgverzekering aanpassen

Wilt u graag uw zorgverzekering aanpassen voor 2022? Bijvoorbeeld een hoger of lager eigen risico kiezen? Dat kan eenvoudig in Mijn IZZ Zorgverzekering.


Icoon veelgestelde vragen  Veelgestelde vragen

  • Wanneer kan ik mijn zorgverzekering aanpassen of opzeggen?

    U kunt uw zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2021. Uw zorgverzekering aanpassen kan tot en met 31 januari 2022 in Mijn IZZ Zorgverzekering. Bekijk meer informatie over uw zorgverzekering aanpassen.

  • Heb ik recht op zorgtoeslag?

    Als de zorgpremie niet in verhouding staat tot uw inkomen, is er de zorgtoeslag om dit te compenseren. U kunt zorgtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Lees meer over zorgtoeslag.