Zingeving en geluk

Bent u ook op zoek naar zingeving? Of vraagt u zich wel eens af of u wel gelukkig bent? Dan kan de gelukswijzer u helpen. U krijgt inzicht in hoe gelukkig u zich voelt en hoe u uw geluksgevoel kunt vergroten.

Gelukswijzer
Hoe gelukkig voelt u zich tijdens dagelijkse bezigheden? Ontdek of u meer of minder gelukkig bent dan mensen in een vergelijkbare levenssituatie. En beoordeel of u gelukkiger zou kunnen worden dan u nu bent.
Mindfulness coach-app
Mindfulness helpt u om meer in het hier en nu te leven. U bent meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor krijgt u meer energie en slaapt u beter. Ook stress heeft minder vat op u. Deze gratis VGZ app bevat oefeningen die u helpen om meer mindful te zijn.
Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord