Home > Gezond leven > Mentaal in balans

Mentaal in balans

Lekkerder in uw vel en opgewekter zijn? Verbeter uw mentale weerbaarheid. Ga direct aan de slag met de workshops en apps. Voor meer ontspanning, een betere balans en minder piekeren en stress. Dit aanbod is een van de voordelen van een collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ.

 

coronastress

Grip op coronastress

De coronacrisis heeft veel invloed op uw leven: verplicht thuiswerken, negatieve gevoelens en meer. Met deze online workshop leert u om te gaan met deze nieuwe situatie.

Praten met psycholoog

Speciaal voor ziekenhuismedewerkers

Werkt u in het ziekenhuis en ervaart u onrust of stress? Praat of chat eens met een psycholoog. Dat kan gewoon vanuit huis. Maak vandaag nog een afspraak online. Dat lucht op.

Praten met psycholoog

Speciaal voor Zorgmedewerkers

Bent u zorgmedewerker of arts en ervaart u onrust of stress? Praat of chat eens met een psycholoog. Dat kan gewoon vanuit huis. Lucht uw hart en maak een afspraak online. Of bekijk de programma's, tips en adviezen. Speciaal voor mensen in de zorg.

Webinar Grenzen stellen

Speciaal voor zorgmedewerkers

Als zorgmedewerker moet u vaak opnieuw grenzen stellen. Omdat leidinggevenden, cliënten of hun familie extra inspanningen van u vragen. Wilt u weten hoe u uw eigen grenzen aangeeft? Hoe u veel voor anderen kunt betekenen zonder uw grenzen over te gaan?

Workshop Succesvol Veranderen

Succesvol veranderen

Iets veranderen in uw leven? De werkdruk verminderen? Ambities behalen? Een betere leefstijl aangaan? Veranderen kunt u leren. Ga aan de slag met onze workshops en apps.

Webinar Minder stress

Speciaal voor zorgmedewerkers

Heeft u een gejaagd gevoel? En vindt u weinig rust? Volg de webinar ‘Het succes van minder stress’. Leer hoe u stress in lichaam en hoofd vermindert. En hoe u het uzelf makkelijker maakt, zelfs als de druk hoog is.

Voorkom burn-out

Stress hoort bij het leven en dus ook bij werken. Ervaart u langere tijd ongezonde stress? Voorkom een burn-out.

Beter slapen

Slaap herstelt uw lichaam en uw geest. Genoeg redenen om aandacht te besteden aan goed slapen. Wilt u uw nachtrust verbeteren? 

Minder piekeren

Als uw gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Leren hoe u minder piekert? Dat kan!

Omgaan met depressie

Als u somber bent, heeft u meestal nergens zin in. Zo kan een negatieve spiraal ontstaan. Leer wat u daaraan kunt doen.

Beter door een scheiding

Een scheiding verandert veel. Scheiden gaat gepaard met emoties, stress en regelwerk. Hiermee kunt u leren omgaan.

Omgaan met relatieproblemen

Ups en downs zijn normaal. Zit uw relatie al een tijdje in een dip en vindt u het lastig eruit te komen? U kunt ermee aan de slag.

Minder zorgen om geld

Maakt u zich zorgen om de financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om de financiën weer op orde te krijgen.

Rouw verwerken

Rouw is een normale reactie op een verdrietige gebeurtenis in het leven. Vind steun en richting in uw rouwproces.

Omgaan met het nieuwe werken

Werkt het nieuwe werken vaak niet voor u? Ga aan de slag met tips en oefeningen over tijd indelen en grenzen bewaken.

Jong en depri

Bent u wel eens somber? Of zit u in een dipje? Tips en oefeningen helpen u om uw negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.

Mindfulness coach app

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? Meer in het hier en nu leven? Probeer gratis de Mindfulness coach app.

Omgaan met angst en paniek

Wat als uw angst u soms meer in de greep houdt dan u zou willen? Krijg inzicht in uw klachten en pak ze aan.

Collectieve zorgverzekering

Naast de voordelen van het Gezond Leven platform, profiteren van ruime vergoedingen en andere extra's? Ontdek de voordelen van de IZZ Zorgverzekering door VGZ voor het hele gezin.

Lees verder >

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord