Benut de coronatijd voor verandering

Iets in je leven veranderen? Het kan!

De coronacrisis heeft nog altijd een grote impact op onze samenleving. Een onzekere tijd waarin we niet precies weten wat ons qua gezondheid en werk te wachten staat. Zeker in de zorg. Tegelijkertijd horen we ook positieve geluiden. 

Door de crisis hadden we geen afspraken in onze vrije tijd. Geen voetbalwedstrijd op zaterdagochtend of borrels met vrienden. Was er dan niks te beleven? Jawel! Ineens was het er: de rust van niks doen. Van genieten van de allerkleinste dingen in eigen land, streek of tuin. Een boek lezen. Je zoon die vraagt een hut te bouwen en denken: waarom ook niet? Het was ook wel fijn, zo'n reset van ons vaak haastige leven.

Zijn er veranderingen die jij koestert? Je kunt ze meenemen naar de toekomst!

Erik Scherder is positief over veranderen

Ruim 5000 mensen namen deel aan de webinar 'Veranderen is zo gek nog niet' van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. De webinar kun je helaas niet terugkijken. Erik vertelde dat veranderingen goed voor je zijn. Het zorgt voor nieuwe uitdagingen. En die zorgen voor meer verbindingen in je brein. Reden genoeg om nieuwe en onbekende dingen op te pakken. Wil je iets in je leven veranderen? Bekijk onze hulp hieronder. 

Succesvol veranderen? Doe de online workshop

Zelf aan de slag het doorvoeren van een verandering in je leven? Je werkdruk verminderen? Gaan voor je ambities? Een betere leefstijl? Of een andere mindset? Veranderen kun je leren. Volg de online workshop Succesvol veranderen en maak de stap! Tijdens de workshop leer je onder andere:

  • Hoe je tot verandering kunt komen en welke stappen nodig zijn 
  • Wat je tegenkomt op je veranderpad
  • Hoe je omgaat met tegenslagen
  • Hoe je jouw omgeving meeneemt

Je volgt de workshop online op je eigen gekozen moment. Succes!

Workshops en apps die verandering teweegbrengen

Ga de #2uurnatuur challenge aan

Beleef de herfstnatuur!

 

In samenwerking met IVN Natuureducatie biedt VGZ voor de Zorg u de gratis #2uurnatuur Challenge aan. Een challenge waarmee je door verschillende opdrachten elke week de gezonde buitenlucht op zoekt. Heb je de IZZ Zorgverzekering door VGZ? Dan ontvang je leuke extra’s zoals een herfstpodcast.

Goed gewaardeerde mindfulness app

Mindfulness coach 

App

 

Honderdduizenden mensen hebben hem inmiddels op hun telefoon. De Mindfulness Coach app van VGZ. Leren om echt tot jezelf te komen. Wist je dat er ook korte oefeningen zijn? Handig als je weinig tijd hebt. Download 'm gratis voor meer energie en ontspanning.

Diabetes type 2 omkeren 

Leefstijlprogramma van 6 maanden 

 

Heb je diabetes type 2 en wil je je leefstijl veranderen? Met Keer Diabetes2 Om werk je met een team in 6 maanden aan een nieuwe leefstijl. De resultaten? 92% van de mensen keert diabetes type 2 geheel of deels om. 30% gebruikt geen diabetesmedicatie meer.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord