Leefstijl verbeteren? Met het Gezond leven platform kan het
Home > Gezond leven > Leefstijl verbeteren

Leefstijl verbeteren

Mensen die hun leefstijl verbeteren, ervaren meer energie en levenslust. Wij helpen u bij het maken van gezondere keuzes. Bijvoorbeeld bij alcoholgebruik of het vinden van voldoende ontspanning. Ga direct aan de slag met de workshops en apps. Dit aanbod is een van de voordelen van een collectieve IZZ Zorgverzekering door VGZ.

SAM app zorgt voor meer balans in je leven

Ontdek hoe u zich beter kunt voelen

Ontdek met de SAM app wat goed gaat en wat beter kan. En pak de verbeterpunten aan met tips, trainingen, workshops, video's en challenges.

Hulp bij alcohol gebruik

Het is goed om bewust te zijn van uw alcoholgebruik. Af en toe een glaasje is prima. Maar wanneer is het niet verantwoord?

Balans voor werkende moeders

Moeders die werken houden veel ballen in de lucht. Overbelasting ligt op de loer. Denk ook aan uzelf en behoud de balans.

Balans bij mantelzorgen

Gezond zorgen kunt u leren! Als mantelzorger loopt u een verhoogd risico op overbelasting. Behoud de balans.

Beter door de overgang met het Gezond Leven Platform van VGZ voor de zorg

Beter door de overgang

De overgang heeft effect op uw lichaam, psyche en relaties. Wat moet u weten om de overgang goed door te komen?

Controle over gamen

Wat levert het gamen u op? Wat kost het u? Bewust kijken naar gamegedrag kan u leren de controle te behouden. Zo blijft gamen leuk.

Minder zorgen om geld

Maakt u zich zorgen om de financiƫle situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om de financiƫn weer op orde te krijgen.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord