Gezonde geest

Bent u wel eens gestrest of heeft u onlangs een naaste verloren? Ontdek hoe u zelf uw geestelijke gezondheid kunt verbeteren.

Online zelfhulpmodules

U kunt kiezen uit verschillende online (zelfhulp) modules. Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.

Angst en paniek
Houdt angst u soms meer in de greep dan u zou willen? En staat dit een prettig leven in de weg? Leer effectief omgaan met angstklachten. En voorkom dat angst uw leven beheerst.
Depressie
Als u somber bent, heeft u vaak nergens zin in. Zeker niet in leuke dingen. Misschien twijfelt u ook of iets u wel gaat lukken. Dat kan u onzeker maken. Vul de test in en pak uw somberheidsklachten effectief aan.
Jong en depri?
Bent u tussen 16 en 24 jaar oud? En heeft u last van lichte of milde depressieklachten? Zoals somberheid, weinig energie, stress, gedachten die steeds maar door uw hoofd gaan en een laag zelfvertrouwen? Vul de test in en pak uw negatieve gedachten aan.
Mindfulness coach-app
Wilt u meer in het hier en nu leven? Beter omgaan met stress? Of zelfbewuster worden? Download dan de VGZ Mindfulness coach-app gratis voor iPhone of Android. Deze app kunt u ook downloaden als u niet bij VGZ verzekerd bent.
Piekeren
Ligt u wel eens in bed na te denken over allerlei zaken? Of bent u diep in gedachten verzonken als u ergens mee bezig bent? Het is vervelend als het niet lukt om deze gedachten te stoppen. Vul de test in en leer omgaan met uw gepieker.
Rouwverwerking
Rouwen bestaat uit gevoelens verwerken en gedachten bewerken. Niemand rouwt hetzelfde: elk rouwproces is uniek. Zit u in een rouwproces? Richt dit proces op een voor u passende manier in met de online zelfhulp Rouwverwerking.
Relatieproblemen
Een relatie kent zijn ups en downs. Dat is normaal. Relaties zijn niet compleet maakbaar en 100% geluk is niet haalbaar. Maar zit uw relatie al een tijd in een dip en vinden jullie het lastig om eruit te komen? Zorg dat uw dip geen dal wordt.
Scheiding
Na een scheiding is alles anders. Eerst doet u veel samen, nu staat u er alleen voor. U moet veel uitzoeken en regelen. En aanpassen aan veranderingen die gepaard gaan met vragen en emoties. Leer omgaan met twijfels, emoties en stress na een scheiding.
Werkstress/burnout
Stress hoort bij het leven. En ook bij werken. Maar u krijgt er last van als u langere tijd ongezonde stress op uw werk ervaart. Vind en behoud de juiste balans tussen werk en privé. Met concrete tips en oefeningen leert u werkstress aanpakken en een burn-out voorkomen.
Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

 

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord