Gezond lichaam

Gezond leven doet u in een gezond lichaam. Voeding, rust en voldoende beweging leveren daaraan een belangrijke bijdrage. Ontdek hoe u kunt omgaan met lichamelijke klachten en hoe u kunt zorgen voor een gezonder lichaam.

Eetmeter
Bent u benieuwd of u dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? Scan uw dagmenu en ontvang direct een persoonlijk advies.
Gewichtsconsulent
Bent u gezond maar heeft u toch problemen met uw gewicht? Dan kunt u uw budget voor preventie gebruiken voor advies over voeding en beweging door een gewichtsconsulent
Slaapproblemen
Is goed slapen voor u niet vanzelfsprekend? Ontdek hoe u een goede nachtrust kunt bevorderen. Voor deze online zelfhulp heeft u een vouchercode nodig. 
Sportkeuzewijzer
Bent u op zoek naar een sport die bij u past? Leer eenvoudig nieuwe sporten bij u in de buurt kennen.

 

Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

 

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord