Dagelijks leven

Uw dagelijks leven beïnvloedt uw gezondheid. En andersom. Denk bijvoorbeeld aan de juiste balans tussen werk en privé. Of aan het omgaan met een chronische aandoening. Ontdek hoe aanpassingen in uw dagelijks leven uw gezondheid kunnen verbeteren. En daarmee bijdragen aan een prettig leven.

Vouchercode om te starten

De meeste van onderstaande programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.

Alcohol en 55+

Drinkt u dagelijks een glaasje? Voor de gezelligheid of om te ontsnappen aan de dag? En kan ‘eentje’ dan echt nog wel? Vul de test in en wordt u bewust van uw alcoholgebruik.  

Werkende moeders

Combineert u kinderen met werk en andere activiteiten? Uw tijd is beperkt en overbelasting ligt op de loer. Vind de juiste balans tussen zorgen voor anderen en uw eigen leven. 

Chronische aandoening

Heeft u een chronische aandoening? U kunt zich daardoor eenzaam, boos of onzeker voelen. Vul de test in en profiteer direct van tips om beter met uw aandoening om te gaan. 

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken doet een beroep op vaardigheden als veerkracht, zelfstandigheid en grenzen stellen. Vindt u dat lastig? Versterk met de test uw vaardigheden. Haal het beste uit het nieuwe werken. 

Overgangsklachten

Hoe zorgt u dat u de regie houdt tijdens de overgang? Wat kunt u doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen? Wat zijn de positieve kanten? Ontdek hoe u op eigen kracht kunt omgaan met de overgang. 

Drinktest

Drinkt u regelmatig alcohol? En wilt u weten of uw drinkgedrag een risico is voor uw gezondheid? Vul dan de test in en ontvang direct advies.

 

Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

 

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.

 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord