Gezond leven


Heeft u het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor uw naasten? Is uw leven topsport? En vraagt u zich wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Wij helpen u graag met het platform Gezond Leven. 

Online programma's met een vouchercode

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in. Uw werkgever biedt dit aan in samenwerking met VGZ. En met onze partners Stichting mirro, het Trimbos Instituut, Voedingscentrum, de Erasmus Universiteit Rotterdam, Sportpas en Institute for Positive Health.

Dagelijks leven
Uw dagelijks leven beïnvloedt uw gezondheid. En andersom. Denk bijvoorbeeld aan de juiste balans tussen werk en privé. Ontdek hoe aanpassingen in uw dagelijks leven uw gezondheid kunnen verbeteren.
Gezond lichaam
Gezond leven doet u in een gezond lichaam. Voeding, rust en beweging dragen hieraan bij. Ontdek hoe u kunt omgaan met lichamelijke klachten en hoe u kunt zorgen voor een gezonder lichaam.
Prettig Leven
Een goede gezondheid zorgt voor een prettiger leven. Zorgen over financiën of te veel achter de computer zitten, kunnen dit beïnvloeden. Ontdek hoe u prettiger kunt leven door deze zaken in balans te brengen.
Gezonde geest
Een gezonde geest draagt bij aan een gezond leven. Bent u wel eens gestrest of heeft u onlangs een naaste verloren? Bekijk dan onze tips en ontdek hoe u uw geestelijke gezondheid verhoogt.
Samen met anderen
U voelt zich betrokken en zet zich actief in voor uw naasten of omgeving. Maar houdt u wel genoeg tijd over voor uzelf? Ontdek de juiste balans tussen zorg voor uzelf en zorg voor uw naasten.
Zingeving
Iedereen vraagt zich wel eens af: 'Ben ik wel gelukkig?' Met de gelukswijzer krijgt u inzicht in hoe u zich voelt. En bij welke dagelijkse bezigheden het gevoel van zingeving het grootst is.

 

Voordelen van het platform
  • Snel inzicht in uw eigen gezondheid
  • Praktische tips om gezonder te leven
  • Online beschikbaar
  • Gratis te gebruiken
  • Altijd anoniem
Wilt u meedoen?
Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, heeft u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Heeft u al een mirro-account? Log dan direct in.
Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord